+373 69129082
+373 69032693
liftmontaj@yahoo.com
 /  Acasă

Istoria şi servicii

Compania OOO „LIFTMONTAJ” oferă un spectru larg de servicii de instalare şi exploatare a utilajului ascensor: proiectare, livrare, instalare, ajustare, reglare; asigură garanţia exploatării ascensoarelor, elevatoarelor, escalatoarelor şi travelatoarelor. Una din direcţiile de activitate a companiei este modernizarea şi reparaţia ascensoarelor şi a utilajului.

Producere şi personalul

Toate lucrările sunt efectuate de specialişti de înaltă calificare. Acest fapt asigură instalarea celui mai performant utilaj în concordanţă cu specificul edificiului dumneavoastră: de la vile - la zgîrîie-nori şi centre de business. Abordarea individuală a fiecărui beneficiar este garanţia aplicării celor mai efective scheme de colaborare.

Certificate şi parteneri

Succesul oricărei companii depinde de calitatea utilajelor folosite, dar şi de parteneri. Compania OOO „LIFTMONTAJ” de mai mulţi ani se ală în relaţii de parteneriat cu firmele producătoare de ascensoare „OTIS”, „DOPPLER”, „MOGHILEVLIFTMAŞ”, producţia cărora este garanţia calităţii şi încrederii profesionale.

Avantaje şi preţuri

Experienţa multianuală în domeniul proiectării şi instalării ascensoarelor ne permite, în pofida concurenţei mari de pe piaţa de desfacere, să creăm oferte unicale în combinaţie cu preţuri optime. Graţie relaţiilor de parteneriat noi garantăm termeni restrînşi de executare a comanzilor, calitate înaltă, fiabilitate crescută a tuturor lucrărilor efectuate, care vă vor servi mulţi ani înainte.