+373 69129082
+373 69032693
liftmontaj@yahoo.com
 /  Acasă

Instalarea ascensoarelor

Pe parcursul activităţii sale, compania noastră a acumulat o experienţă bogată de instalare a ascensoarelor în:

  • clădiri rezidenţiale;

  • clădiri administrative şi industriale;

  • centre sportive şi comerciale.

Compania ”LIFTMONTAJ” nu doar instalează ascensoare noi, dar înfăptuieşte înlocuirea totală sau parţială a ascensoarelor cu termen depăşit. Compania noastră se ocupă şi cu modernizarea complexă a utilajului.

Instalarea escalatoarelor şi travelatoarelor

Instalarea escalatoarelor şi travelatoarelor se deosebeşte prin cerinţele drastice faţă de securitatea acestor sisteme. Compania noastră instalează escalatoarele şi travelatoare în conformitate cu Regulile de securitate de exploatare a escalatoarelor. Funcţionarea impecabilă a mecanismelor este asigurată de asamblarea corectă. Pe parcursul funcţionării aceste mecanisme necesită un control riguros şi permanent.

Instalarea platformelor

Compania ”LIFTMONTAJ” instalează platforme pentru ridicarea automobilelor, sistemelor de parcare şi elevatoare. Elevatoarele şi sistemele de parcare sunt instalate nu doar în staţiile de deservire, dar şi în hoteluri, clădiri administrative şi industriale, peste tot, unde sunt prevăzute parcări în mai multe niveluri. Elevatoarele hidraulice se utilizează în interiorul încăprilor, ele avînd dimensiuni mici ridică încărcătura la înălţimi nu prea mari. Elevatoarele pot fi instalate atît în interiorul clădirii, cît şi în afara ei, la solicitarea beneficiarului.

Montare şef

În cazul cînd beneficiarul dispune de proprii specialişti, care înfîptuiesc lucrări de instalare a ascensoarelor, compania ”LIFTMONTAJ” acordă asistenţă pentru monitorizarea lucrărilor efectuate. Acest fapt va asigura calitatea lucrărilor efectuate.

Deinstalarea utilajului şi monitorizarea obiectului

Compania ”LIFTMONTAJ” se ocupă cu deinstalarea utilajului depăşit şi monitorizarea edificiului în vederea unei instalări ulterioare a utilajului nou.